Despre noi

Suntem o Biserică nou-formată în regiunea Malina Mică din oraşul Chişinău, Republica Moldova.

La noi Cuvântul are prioritate, fără de care Părtăşie ziditoare nu poate fi. Şi, fiindcă Cuvântul spune să slujim, asta căutăm să facem, pentru ca atunci când ne adunăm împreună, în fiecare duminică la 14.00, să ne putem închina Domnului plini de mulţumire şi recunoştinţă pentru felul cum lucrează Domnul prin Cuvântul lui la inimile celor ce nu-L cunosc şi la inimile celor ce au nevoie de încurajare, sfătuire, mângâiere. 

Păstorul principal al bisericii noastre este dl Vasile Filat, directorul Misiunii Precept Ministries Moldova. Păstorul asistent al bisericii este dl Andrei Talmazan. Pastorii-misionari ai bisericii sunt dl Sergiu Filat și Alexei Tentiuc.

 

Misionarii ordinați ai bisericii sunt Artur Boicu, Radu Blendarencu și Ghenadie Curbet.

Biserica noastră are la bază tineri și familii tinere, toți fiind slujitori în lucrarea de vestire a Evangheliei în 25 de localități din țară și în alte țări.

Sunteţi bineveniţi la serviciile bisericii noastre din fiecare duminică la orele 14.00, la serviciile de tineret "Generația Curată" în fiecare zi de marți la orele 18.00, la adresa temporară: or. Chișinău, sector Telecentru, str. Ciocârliei 2/8.

Deasemenea, vă invităm să studiați Cuvântul lui Dumnezeu în grupele mici de studiu biblic inductiv.

Biserica Buna Vestire din Chisinau. Lucrari, lucratori si rezultate. Nevoi de rugaciune. Grupe de studiu biblic, antrenamente de taekwondo, fotbal. Cursuri de computere si engleza. Lucrare cu copiii. Miscare de Tineret "Generatia Curata".

Filmat in iarna 2010. Pastor Vasile Filat.