Lucrări

 
 
Decembrie 2017

Crăciun 2017

Dragi prieteni, cea mai așteptată și cea mai frumoasă sărbătoare a anului se apropie. Avem marea bucurie și onoare, de a vă invita să sărbătorim împreună, Nașterea Domnul Isus Hristos.

În program va fi spectacol, colinzi, mesaj despre importanța Crăciunului și, desigur, cadouri.

Domnul Isus Hristos este motivul Crăciunului, fie ca această sărbătoare să vă aducă în suflet multă pace, lumină, bucurii și dragostea lui Dumnezeu să vă inunde inimile.

Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm de această sărbătoare măreață și să sărbătorim împreună Nașterea Domnului Isus!

Crăciunul îl vom sărbători pe 24 decembrie la 14.00, în incinta bisericii "Harul", de la Telecentru. str Ciocârliei 2/8.

Octombrie 2017

Ziua mulțumirii în cinstea Domnului!

Vă invităm cu mare bucurie să celebrăm sărbătoarea roadelor împreună cu Biserica Buna Vestire. Vom avea o zi de sărbătoare și mulțumire în cinstea Domnului, împreună vom aduce mulţumiri pentru toate binecuvântările Lui Dumnezeu care le-a revărsat din belșug peste noi în acest an. De asemenea, vom sărbători și oficierea unui botez nou-testamental.
Vă așteptăm cu drag, să ne bucurăm de aceste sărbători desoebite în Casa Domnului!

https://www.facebook.com/events/246490305876603/

Septembrie 2017

Seminar de creștere spirituală, Septembrie 2017

Dragi prieteni, vă aducem la cunoștință că biserica “Buna Vestire” din Chișinău desfășoară în fiecare an seminare de creștere spirituală. Următorul seminar care se va desfășura, va avea loc în perioada 22-24 septembrie. 
Sunteți invitați cu drag să participanți împreună cu membrii bisericii, vom avea parte de creștere spirituală, părtășie, sport, odihnă și diverse activități atît pentru cei mari, cît și pentru cei mici.
Seminarul va începe vineri, 22 septembrie, cu servirea cinei la orele 18:00 și se va încheia duminică, 24 septembrie, la orele 15:00. . Pentru rezervarea locurilor și informații suplimentare contactați-ne la numărul de telefon 069043143. 

Domnul Isus Hristos a spus: ,,Dacă rămâneți în cuvântul Meu, sînteți în adevăr ucenicii Mei; veți cunoaște adevărul, și adevărul vă va face slobozi” (Ioan 8:31-32) 

Seară de muzică corală - Corul "Laudă Mielului"

Vă invităm la o seară de muzică corală condusă de corul bărbătesc "Laudă Mielului" care va avea loc pe data de 12 Septembrie orele 18:00 în incinta bisericii Harul de pe strada Ciocîrliei 2/8, Telecentru. 
Va fi o seară de muzică și Evanghelizare . Mesajul va fi predicat de Valentin Popovici. Invitați toți prietenii și rudele dumneavoastră ca să audă Cuvântul lui Dumnezeu și să avem un timp de părtășie împreună.